Black Sabbath Tribute
Heavy Metal

Regnen siler ned, regn, torden og kirkeklokker høres i det fjerne, og så bryder helvede løs med “Los diabolus in musica”, det forbudte toneinterval der efter sigende kunne fremmane djævelen. Hermed var “Heavy Metal” født.


Der findes næppe nogen inkarnerede Heavy Metal fans, der ved at læse ovenstående beskrivelse, ikke får associationer til Black Sabbath, og starten på den allerførste Black Sabbath plade, som med sine 45 år på bagen stadigvæk står som et monument over fødslen af den genré de allesammen elsker så højt, og som uden tvivl har været direkte inspiration for rigtig mange af nutidens Rock musikere over hele verden, kendte som ukendte.


Der har indtil videre ikke været mange musikere herhjemme der har ville kaste sig ud i at fortolke Black Sabbath og indtil videre er der kun et eneste band i Danmark, der har villet påtage sig at fortolke Black Sabbath i alle afskygninger - og med alle afskygninger menes, der bliver spillet numre fra alle de forskellige inkarnationer af Black Sabbath der har eksisteret. Den opgave har Black Sabbath Tribute taget på sig med både respekt og ærefrygt.


Black Sabbath Tribute har eksisteret siden 1998, og har med diverse besætninger båret det sorte budskab videre til den næste generation. I dag består Black Sabbath Tribute af Jan Weincke (Exenrik, Blac Succubi) på guitar og Tino Gerner Bissø (trommer), som har været med helt fra starten. I 2014 blev holdet styrket med ny bassist i form af Brian Baden (High Temples, CCR jam) og Dagfinn Joensen (Fate) på vokal. Dette nye line-up har på rekordtid formået at samle, særligt det københavnske publikum i stort antal, og spillet udsolgte koncerter både i Danmark og i Sverige. Dette har også medført at Black Sabbath Tribute er blevet nomineret til High Voltage Rock Awards 2015 som Årets danske Jam band. Black Sabbath Tribute er også p.t. det eneste af sin slags i hele Skandinavien.


Black Sabbath Tribute sætter en stor ære i at levere et proffessionelt og gennemført show, helt fra start til slut, og at formidle musikken med ægthed og indlevelse. Uanset om man er til Ozzy, Dio, Gillan eller Martin, så kan man ikke undgå at få valuta for pengene når Black Sabbath står på scenen og tager dig på en tidsrejse der spænder helt fra den spæde start i 1970, og helt op til slut 80'ernes mere pompøse inkarnation af bandet uden, at miste nerve eller ansigt.For booking:


Ring +45 22 41 10 84


eller skriv til mail@fast-entertainment.dk