Freddy and the Phantoms
Retrorock og en allerhelvedes energi...

Freddy and the Phantoms er i 2015 aktuelle med deres 3. album Times of Division, som netop er udkommet i Europa til stor begejstring hos rockanmeldere i lande som Tyskland, Norge , Belgien, Italien og England.


Bluesrockgruppen er i 2015 , efter et hektisk 2014 hvor de har varmede op for stand up-komiker Frank Hvam på hans turné, i gang med at turnere Danmark i kølvandet på albummet "Times of Division" som er lyden af rendyrket riffrock, tilsat fuzz, guitarharmonier, distortet hammondorgel og forrygende rå vokalpræstationer.


Singlerne "On the Sidewalk" ,"Storm on the Riverside" og "Borderline Blues" er allerede blevet råspillet på P4 og Myrock, og de danske såvel som udenlandske kritikere er ikke i tvivl:

* * * * * Revolution-inc.dk
* * * * GAFFA
* * * * Lydtapet.dk
* * * * Devilution.dk
* * * * Fyens Stiftstidende


" – det er overbevisende og ganske uundgåeligt, hvis du har bare den mindste hang til retrorock med masser af distorted hammond, fuzzet guitar og en allerhelvedes energi. Så er du til Graveyard, The Blue Van eller Go Go Berlin!, så er det bare om at komme ned til din pladepusher efter en kopi – på vinyl!" - Revolution-inc.dk


Freddy and the Phantoms har siden 2010 spillet over 200 koncerter i Danmark og Tyskland,  imponeret på Smukfest 2014  og gennem de seneste år supportet bands i international topklasse bl.a The Eagles, Rick Springfield, Hayseed Dixie,  Blackberry Smoke og Twisted Sister.


Tjek videoen til "Borderline Blues": http://youtu.be/mzaM39OsjSA


Se mere på www.freddyandthephantoms.com

For booking:


Ring +45 22 41 10 84


eller skriv til mail@fast-entertainment.dk