Starpeople
2-3-4-5-6....11 mand - kun fantasien, budgettet (og pladsen) sætter grænsen for hvor stort (eller lille) et Starpeople band kan være.


Musik til en fest - Bandet skal leverer varen - Hver gang. Starpeople konceptet har spillet non-stop siden 1998, så må der være noget grundlæggende i orden med det vi gør. Vores bud er at det skyldes, at musik er vores passion. Kvaliteten skal holdes oppe og enhver fest fortjener et band, der spiller på eliteplan i vores øjne. Derfor er musikerne i Starpeople også hentet fra den danske musiker-elite. Starpeople spiller til alle slags fester hvor musikken er en prioritet – ingen fest er for lille ej heller for stor for at vi kan komme og spille. Så hvad end om du holder noget i “i privaten” eller om det er den helt store firmafest du er ved at arrangere, så kommer vi gerne og spiller. Vi spiller alt det du og dine gæster gerne vil høre, leveret med overskud og en sikkert performance. Vi kommer omkring musik, fra 60’erne 70’erne 80’erne og selvfølgelig også alt det bedste fra den aktuelle top-10. Har du særlige ønsker eller præferencer, så er vi også lydhøre over for det. Har du drømme om solister så synger de også gerne med Starpeople og kan bookes som en del af en Starpeople løsning. Vi har bla. spillet med Rasmus Seebach og Medina - Listen for solister er lang. Indhent særligt tilbud herfor.


Med Starpeople får du rigtig mange års erfaring, en enorm mængde spilleglæde, festsikker musik, samt tryghed og sikkerhed for at festen kommer musikalsk godt I hus.


Vores festreferencer spænder over fester i private hjem, haver, telte, slotte, i udlandet og til de store danske virksomheder som: Mærsk, SAS, DONG, Novo, Ecco, Coloplast og mange flere. Mange af sidstnævnet bruger os igen og igen - Det må der være en årsag til. Vi glæder os til at spille for dig og dine gæster også:-)





For booking:


Ring +45 22 41 10 84


eller skriv til mail@fast-entertainment.dk