The Antonelli Orchestra
- orkestret der overkommer alt!


De kan spille 14 timer i træk. De leger med klassikerne. De kaster sig over opgaver, ingen andre tør. Energi, opfindsomhed og mod har gjort The Antonelli Orchestra til folkeeje.Over én million danskere hører dem uge efter uge, når de styrer ballet i TV2’s seersucces Vild Med Dans. Med deres varme og swingende versioner af alt fra klassiske stykker til moderne pophits har The Antonelli Orchestra som intet andet orkester tiltvunget sig en central plads i de shows, de medvirker i. Så lyden af dansk underholdningsfjernsyn, er lyden er The Antonelli Orchestra.
Det rygstød har givet orkesteret blod på tanden, og de udgiver nu julealbummet ”The Antonelli Orchestra Loves Christmas”, hvor de har håndplukket deres egne favoritter fra det bugnende katalog af julesange.


- Vi taler ikke. Det har vi ikke tid til. Vi spiller, konstaterer trommeslager og kapelmester Claes Antonsen, som håndplukkede orkestret, hvis medlemmer til sammen har indspillet bunker af albums og spillet endnu flere koncerter med store popnavne.
Derfor blev der også rynket på næsen, da det rutinerede hold musikere anført af Claes Antonsen – som selv er en fast bestanddel af Thomas Helmigs orkester – lancerede, at nu skulle de spille til et danseshow.
- Musikpolitiet var helt oppe at ringe: ”Hvad har du gang i?!” Og jeg synes også selv, det var super cheasy. Jeg hadede ballroom med alt det brunecreme og de store kjoler. Men det var jo derfor, at der var en udfordring, og jeg vil gerne lave det uventede, siger Claes Antonsen.


I dag har The Antonelli Orchestra fjernet opfattelsen, at et underholdningsorkester blot er en musikkværn – blandt andet har BBC kåret danskerne som det bedste blandt alle verdens Vild Med Dans-orkestre. For det kan både høres og ses, at Antonelli Orchestra har overskuddet til at tolke og lege med numrene.


Den fandenivoldskhed gennemsyrer hele bandet. Ikke nok med, at de til producernes rædsel ikke havde spillet én eneste gang sammen, da de troppede op på præmieredagen, eller at de ofte improviserer direkte i fjernsynet, de kaster sig også frygtløst ud i genrer, de ikke har nogen som helst erfaringer med.


-- Der er altid latter, og kommer folk og er i dårligt humør, vender vi det til grin, siger Claes Antonsen og konkluderer:


- Vi overlever på menneskelighed.
For booking:


Ring +45 22 41 10 84


eller skriv til mail@fast-entertainment.dk