AB/CD - Rock for børn
Rockmusikkens historie


Anders Bo Jespersen (Medina), Emil Bendixen, Nils Krøyer (The Society mfl.) og Allan Tschicaja (Pretty Maids) præsenterer stolt 1 times rigtig rockshow for børn i alderen 3 til 12 år, samt voksne i alderen 18 til 100 år. Det er nu engang sjovest, når man har det skægt sammen.


Rockmusikken begynder lige lidt før 1915, men det skal vi nu ikke hænge os i. Den hvide mand har på forhånd stjålet nogle afrikanere, fordi han ikke gider arbejde selv – lige som i dag. Men den sorte mand synes forståeligt nok, at det er mega-nederen. Så ude på marken går han og samler bomuld, og overvejer hvordan han kan lave sig en ”bomulds-blues” ...og så har vi balladen.


Problemet er, at en i orkesteret insisterer på, at rockmusikkens historie og det omkringliggende samfund hænger sammen. Så han gennemgår sideløbende 100 års krige, politik og samfundsudvikling. Det komplicerer det hele lidt, hvis man samtidig skal nå at præsentere Robert Johnson, Cab Calloway, Elvis, Jerry Lee Lewis, Chuck Berry, Little Richard, The Beatles, Rolling Stones, Cream, Doors, Led Zeppelin, Hendrix, Steppeulvene, Deep Purple, Black Sabbath, Pink Floyd, Guns N Roses, AC/DC, Europe, Van Halen, DAD, Nirvana, White Stripes, Carpark North, med flere – faktisk en del flere. … sidst men ikke mindst lidt om de sidste 10 års stem-hjem kultur.


Der er blevet plads til egne kompositioner, og musikerne leverer i det hele taget på et særdeles højt niveau, så også de voksne gider være med. Dialogen flyder i et vildt tempo, og satiren og humoren gennemsyrer det hele: Virkeligheden overgår i øvrigt på alle måder fantasien, når man lige får tænkt over det – men lad endelig være med det!


Børnene kommer på scenen og spiller på instrumenterne, der synges, klappes og danses, bandet bytter instrumenter mens de spiller, og en masse andre elementer der gør det sjovt og spændende, og samtidig bidrager til en forståelse af musikkens og verdens udvikling.
For booking:


Ring +45 22 41 10 84


eller skriv til mail@fast-entertainment.dk