ShowdownSHOWDOWN PRESSE


SHOWDOWN er et rutineret orkester med mange års erfaring. Det perfekte orkester til din privatfest, sportsfesten, firmafesten, brylluppet med gang i eller til halbal og by/havnefest.


Et sprudlende partyband der spiller til enhver form  for fest, -stor som lille, og sætter en stor ære i at føre alle gæster igennem en uforglemmelig musikalsk aften.


SHOWDOWN er sammensat af velspillende og sprudlende musikere med sans for underholdning i musikkens tegn.
Hits’ene står i kø og fremføres med både følelse og stor energi af guitarist, Lars Hamborg, trommeslager, Michael Stenkjær, bassist, Robin Bjørnskov og ikke mindst af sanger og guitarist, Martin Kjelgaard.


De fleste vil kende Martin Kjelgaard fra hans deltagelse i tv programmet Stjerne For En Aften, hvor han deltog i 2003 og 2005. Han nåede finalen begge gange!

Efter hundredevis af koncerter har bandet nu opnået maksimal rutine og har samtidigt bevaret den umiddelbare spilleglæde.


En koncert med SHOWDOWN er altid en usædvanlig stemningsfuld musikoplevelse. De er garant for en forrygende omgang topunderholdning med en enestående og sprudlende cocktail af melodiske popklassikere, funky soul/disco, tidløse rockfortolkninger og nostalgiske klichéer som bandet bekender sig skamløst til.
OPLEV LIDT AF DEM HER:


For booking:


Ring +45 22 41 10 84


eller skriv til mail@fast-entertainment.dk