Stagebreakers

Når et firma skal holde fest eller klubben skal have det helt fede band, er der mange ting at tænke på. Og tit er musikken det sværeste at blive enige om, fordi alle har forskellige meninger. Kommer det nu også til at lyde ordentligt? Og hvordan sikrer man, at alle fra chefen til rengøringsdamen samt alle de fremmødte gæster kommer på dansegulvet ! 


Med trioen Stagebreakers er I altid sikret et super festligt, vellydende og professionelt indslag, der med garanti får dansegulvet til at gløde langt ud på de små timer. Lige meget om det skal være småt og hyggeligt med gang i den eller stort og festligt med fyrværkeri, er I med Stagebreakers sikret festmusik af højeste kvalitet.


Repertoiret består udelukkende af kendte og dansevenlige hits fra kunstnere som fx Bryan Adams, Thomas Helmig, Robbie Williams, D:A:D, U2 og Sanne Salomonsen mfl. Fede hits, der kan synges med på, hits, der skal danses til - hits, som alle kender.


De tre rutinerede og konservatorieuddannede musikere i Stagebreakers har spillet i utallige sammenhænge igennem årene og har nu samlet deres positive og udadvendte energi i denne trio. Med Stagebreakers leverer de tre musikere et professionelt og underholdende sceneshow, der ikke bliver glemt lige med det samme. Trioen består af guitar, bas og trommer, men spiller med avancerede backtracks, der resulterer i et færdigt. råt og raffineret lydbillede, som lyder af en million og giver publikum en oplevelse i særklasse.


Musikerne i Stagebreakers har bl.a. turneret og indspillet med kunstnere som Thomas Buttenschön, Anna David, Jakob Sveistrup, Malene Mortensen, Al Agami, Burhan G og Clemens, har medvirket ad flere omgange ved Dansk Melodi Grand Prix og meget andet.


Stagebreakers er:
Olau Finnemann Scheel: vocal og guitar
Jeppe Bruno Birch : trommer
Oliver McEwan : bas


Video links:
Langelands Festival


Langelands Festival 2 (feat. "Sanne")


For booking:


Ring +45 22 41 10 84


eller skriv til mail@fast-entertainment.dk