Klassens Tykke Dreng
Fed musik, fed humor, og noget at

Klassens Tykke Dreng er blandt de mest succesfulde entertainere i Danmark. De to unge mænd har siden 1998 spillet sig ind i hjerterne på alverdens publikummer.


Hvorfor KTD?
Kedelige bands kan godt være gode bands, men sjove bands er bare federe! Og derfor opstod Klassens Tykke Dreng.


Hvad spiller KTD?
Showet er en blanding af musik og stand-up, deraf navnet ”Croon & Comedy”, og indeholder alt lige fra Elvis - over ”Melodi Grand Prix” - til Backstreet Boys, alt sammen i den helt uimodståelige & improvisatoriske KTD-stil. Repetoiret er stort og bredt, og derfor kan de underholde alle slags publikummer. ALLE !


Hvad skal publikum lave?
Showet kører altid på publikums præmisser, og meget gerne på deres reaktioner og kommentarer. Showet forløber altid i en kærlig tone, og publikum bliver altid revet med !


Hvor har KTD. optrådt?
KTD har optrådt ved utallige firma jobs, og blandt de offentlige arrangementer kan blandt andet nævnes : Tivoli Plænen, EM-2000, Skanderborg-, Langelands-, Midtfyns- og Roskilde Festival.


De har desuden medvirket i en række TV programmer på TVDK, DR, TV 2 og TV 3, bla. deres eget TV-show i 6 afsnit på DR i år 2000, og senest ”Hit med sangen” & ”Robinson Ekspeditionen 2002”.


Show på Engelsk!
KTD har ved flere lejligheder. og med stor succes, optrådt på engelsk hos diverse firmaer i Danmark, Norge, Holland, Sverige, Frankrig, England og Belgien !
For booking:

Ring +45 22 41 10 84

eller skriv til mail@fast-entertainment.dk